Linkteki laptopu kullanan var mı? Bu laptopu almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde ne video gördüm ne de kullanıcı yor mu. Kullanan varsa açıklama yapabilir mi?
HP Pavilion 15-CS2002NT Intel Core i5 8265U 8GB 1TB MX130 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Optik sürücü bende de yok onu dert etme hiç lazım olmadı. Sen ekran kartı ve işlemciye bak ve SSD olmadığı için M.2 desteği var mı diye bak. SSD takmak istersen HDD çıkarman gerekir yoksa. Bende M.2 olmasına rağmen fiyat farkından dolayı HDD çıkarıp SSD taktım bazen sorun yaratabiliyor. 1 TB depolamadan 250 GB depolamaya düştüm.
Optik sürücü bende de yok onu dert etme hiç lazım olmadı. Sen ekran kartı ve işlemciye bak ve SSD olmadığı için M.2 desteği var mı diye bak. SSD takmak istersen HDD çıkarman gerekir yoksa. Bende M.2 olmasına rağmen fiyat farkından dolayı HDD çıkarıp SSD taktım bazen sorun yaratabiliyor. 1 TB depolamadan 250 GB depolamaya düştüm.
M.2 desteği varsa ve özellikler sana uygunsa almanda sakınca yoktur. En azından SSD takarken SATA veya M.2 tercihi senin elinde olur. İndirim günleri için bir şey diyemem çünkü indirim zamanlarında Hepsiburada’nın fiyatları şişirip sonra da indirim yaptık dediğini çok gördüm ama şans işi tabi biraz bazen iyi indirim yaptığı da oluyor. Bu yüzden bu kararı da size bırakıyorum
O fiyata alacağın FHD ve SSD bilgisayar önereceğim bilgisayar. İşlemcisi i5 8250U yakın performansı olup Vega 8 ekran kartı MX130 ekran kartından güçlü kalıyor.
HP Pavilion 15-CW1002NT AMD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
SSD sonra alırım diyorsanız. SSD, HDD yerine takıp DVD yerine de HDD takılabilir ileride. FHD değil ancak MX150 ekran kartı da MX130 kartından güçlü kart. Ayrıca Radeon 530 ve Vega 8 kartından güçlü MX150 ekran kartı da.
Lenovo IdeaPad 330-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Yerinizde olsam o fiyata Kara Cuma bekleyip oyun PC bakarım. Hem SSD hem MX150 alıp oyun oynama yerine dediğim gibi o fiyata indirimi bekleyip alırdım. Ama hafif olsun işlerimi halledeyim ve temel oyunlar oynarım diyorsanız iki önerdiğimi alabilirsiniz. Radeon 540 hem SSD hemde HDD olanı vardı şuan kalmamış onu önerirdim. Fiyatı da daha uygun oluyordu.