HP Pavilion 15 - DK0005NT 7000 TL'ye alınır mı?

Kaidatu

Centipat

Bu fiyata alınır mı? Pek bir inceleme bulamadım. Kronik sorunu vs. bir sıkıntısı var mıdır? Ekran kartı maxq denilen versiyon olabilir mi? RAM çift slot 8 GB ekler kullanırım diyorum. Dikkatimi çeken, sitede SYSmark denilen skor I8300H, GTX 1050, 16 GB RAM versiyonunda 1424 iken linkini attığım üründe 1272 görünüyor. Yorumunuz nedir?

Şuraya bir gülücük bırakıyorum .

Sorun yaratmaz iyidir. RAM için 16 almanız gerekebilir, bendeki versiyonda 4*2 halindeydi.

Alın bu da gülücük nedenim )

Bence alınır. Bu fiyata bu özellikler çok nadir.
Şuraya bir gülücük bırakıyorum .

Sorun yaratmaz iyidir. RAM için 16 almanız gerekebilir, bendeki versiyonda 4*2 halindeydi.
Eki Görüntüle 554371

Alın bu da gülücük nedenim )

Kağıt üzerinde gayet alınır duruyor, farkındayım da bu ürünle ilgili içime sinmeyen bişeyler var. Birebir içini görebildiğim bir inceleme bulamadım, aynı seri değişik modellerde fan vs. konumlardırmanın farklı olduğunu gördüm.
Ekran menteşeleri pek sağlam durmuyor, ısındı diyelim laptop soğutucu alsam alttaki ızgaralar yetersiz geldi gözüme. Ya da bilemiyorum güncel fiyat bandını sindirememiş de olabilirim henüz.
(4300 üzdü hocam)

Ben 7 senedir HP laptop kullanıyorum hala taş gibi. Yani marka iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…