HP Pavilion 15-DK0020 NT alınır mı?

vaethro

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle taşıma zorunluluğunuz var galiba benim şahsi düşüncem render vb sistemi yoracak veya yüksek işlemci isteyen programlar kullanmayacaksanız i7 işlemcili bir laptopa gerek yok çünkü oyun performansı olarak çok bir fark yaratmıyor.Daha uygun fiyata casper excalibur veya monster alabilirsiniz onlarda işinizi görecektir daha ucuza.Ayrıca 120hz ekran takıntınız yoksa asus tuf laptoplara da bakabilirsiniz.

Bir şey daha ekleyeceğim eğer laptopa ram eklemeyei bilmiyorsanız kesinlikle 16gb tavsiye ederim çünkü artık yavaştan 8gb ram yetersiz kalmaya başladı ki bu kadar para verilen bir cihazın uzun süre gitmesi beklenir.

Son düzenleme:
HP Pavilion Power 15-cb008nt kullanmaktayım. Ben de CS:GO ve R6 oynuyorum yoğun olarak. Gayet memnunum. Kıyaslama yapıp alabilirsiniz sizin de içinize sinerse. Kendi fikrimce alınabilir
EKLEME : Mümkünse +8 GB daha RAM takviyesi yapın laptopa

Render gibi çok yoğun işlerle uğraşmayacaksanız iş görür bir laptop. Denildiği gibi RAM yükseltmesi ile güzelce kullanabilirsiniz

Ayrıca eğer taşıma zorunluluğunuz yoksa kesinlikle masaüstü alın

Çok teşekkürler Monster laptopu cidden beğendim.

Çok teşekkürler Monster laptopu cidden beğendim.
Yine de dikkatli olun bence monsterlarde bazen menteşe sıkıntı yapabiliyormuş.Siz biliyorsunuzdur ama bence iyice araştırın hatta laptop önerisi için ayrı konu açın orda tecrübeli arkadaşlar yardım edecektir.Size kalmış.Hatta monster laptop tavsiye eder misiniz diye de konu açabilirsiniz iyice araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…