Öncelikle taşıma zorunluluğunuz var galiba benim şahsi düşüncem render vb sistemi yoracak veya yüksek işlemci isteyen programlar kullanmayacaksanız i7 işlemcili bir laptopa gerek yok çünkü oyun performansı olarak çok bir fark yaratmıyor. Daha uygun fiyata Casper Excalibur veya Monster alabilirsiniz onlarda işinizi görecektir daha ucuza. Ayrıca 120Hz ekran takıntınız yoksa ASUS TUF laptoplara da bakabilirsiniz.
Asus Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Asus oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!
Casper Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Casper oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!
Monster Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Monster oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!
Bir şey daha ekleyeceğim eğer laptopa RAM eklemeyei bilmiyorsanız kesinlikle 16 GB tavsiye ederim çünkü artık yavaştan 8 GB RAM yetersiz kalmaya başladı ki bu kadar para verilen bir cihazın uzun süre gitmesi beklenir.