behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhabalar başlıktaki bilgisayarlardan hangisi daha performanslıdır? Bağlantılarından özelliklerine bakabilirsiniz. Teşekkürler. HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk0056wm (6WC31UA) – Sygnific Technology sygnifictech.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Merhabalar başlıktaki bilgisayarlardan hangisi daha performanslıdır? Bağlantılarından özelliklerine bakabilirsiniz. Teşekkürler. HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk0056wm (6WC31UA) – Sygnific Technology sygnifictech.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.747 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #2 Pavilion daha performanslı, 2.el bakıyorsun herhalde.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Pavilion daha performanslı, 2.el bakıyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... Elimde var iki cihaz da. Acer 120hz bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Artoria Pendragon dedi: Pavilion daha performanslı, 2.el bakıyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... Elimde var iki cihaz da. Acer 120hz bu arada.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.747 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #4 Performans olarak sorduğun için o cevabi verdim, Pavilion'daki işlemci daha güçlü. Onun dışında pek fark yok zaten.
Performans olarak sorduğun için o cevabi verdim, Pavilion'daki işlemci daha güçlü. Onun dışında pek fark yok zaten.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 991 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: Performans olarak sorduğun için o cevabi verdim, Pavilion'daki işlemci daha güçlü. Onun dışında pek fark yok zaten. Genişletmek için tıkla... Yani ısınma vs. olarakta soruyorum genel olarak fps değerlerinde ne kadar fark olabilir. Isıya ve fan hızına önem veriyorum biraz.
Artoria Pendragon dedi: Performans olarak sorduğun için o cevabi verdim, Pavilion'daki işlemci daha güçlü. Onun dışında pek fark yok zaten. Genişletmek için tıkla... Yani ısınma vs. olarakta soruyorum genel olarak fps değerlerinde ne kadar fark olabilir. Isıya ve fan hızına önem veriyorum biraz.