Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Kendim için bir laptop almayı düşünüyorum.Uzun süredir araştırma yapıyorum. 15-16 bin TL'ye oyuncu bilgisayarı alacağım. Şu anda aklımda bir bilgisayar modeli var, HP Pavilion Gaming laptop 15-DK2084NT - 68n59EA. Bu bilgisayarı dusunuyorum i5 11300H ve 3050 Ti var sanırım. 60W TDP değerine sahip ve 8 GB RAM var. Alınır mı? Size göre siz de bir bakabilir misiniz? Araştırmasını yaparak.
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Kendim için bir laptop almayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırma yapıyorum. 15-16 bin TL'ye oyuncu bilgisayarı alacağım. Şu anda aklımda bir bilgisayar modeli var, HP Pavilion Gaming laptop 15-DK2084NT - 68n59EA. Bu bilgisayarı dusunuyorum i5 11300H ve 3050 Ti var sanırım. 60W TDP değerine sahip ve 8 GB RAM var. Alınır mı? Size göre siz de bir bakabilir misiniz? Araştırmasını yaparak.
Aynı model bende vardı kardeşime hediye ettim. 16 GB ramliydi ve i7 11370H versiyonlu olanıydı. Ve hiçbir gün ne ısınma. Ne kronik arıza. Ne de bir sorunla karşılaştım gerçekten beni çok iyi idare etti yoğun ve zorlayıcı kullanmama rağmen kral cihazdır ama muadillerini de araştırmak lazım. Ama alınır mı? Alınır.
Hocam yaşadım deneyimledim HP'nin "h"sini bile duysanıız oradan kaçın kozmetiği hoştur kendisi boştur.
Onun yerine;
Lenovo(eski IBM) öneririm
Dell olabilir.
Hocam yaşadım deneyimledim HP'nin "h"sini bile duysanıız oradan kaçın kozmetiği hoştur kendisi boştur.
Onun yerine;
Lenovo(eski IBM) öneririm.
Dell olabilir.
Onun yerine;
Lenovo(eski IBM) öneririm.
Dell olabilir.
Onun yerine;
Lenovo(eski IBM) öneririm
Dell olabilir.