Safakinc Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Bilgisayarım çift ekran kartlı ve oyunlarda genellikle HD 4000 Graphics ekran kartını görüyor. BIOS ekranında devre dışı bırakma seçeneği yok. AMD ekran kartımı nasıl 1. sıraya getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2018
Bilgisayarım çift ekran kartlı ve oyunlarda genellikle HD 4000 Graphics ekran kartını görüyor. BIOS ekranında devre dışı bırakma seçeneği yok. AMD ekran kartımı nasıl 1. sıraya getirebilirim?
B Batuhan BALCI Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 52 1 Mayıs 2020 #2 Aynı soruna sahibim yardımcı olun lütfen.
Safakinc Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #3 Ekran kartı arayüzünden oyunu karta tanıtıyorsun. Uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm sorunu. Bir daha amd almadım bu yüzden
Ekran kartı arayüzünden oyunu karta tanıtıyorsun. Uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm sorunu. Bir daha amd almadım bu yüzden
B Batuhan BALCI Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 52 1 Mayıs 2020 #4 Safakinc dedi: Ekran kartı arayüzünden oyunu karta tanıtıyorsun. Uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm sorunu. Bir daha amd almadım bu yüzden Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki tanıtmak için Catalyst te öyle bir sekme olması lazım ama maalesef alakasız alaksız 4 tane sekme var 3D ayarların yönetilmesi bile yok.
Safakinc dedi: Ekran kartı arayüzünden oyunu karta tanıtıyorsun. Uzun zaman oldu hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm sorunu. Bir daha amd almadım bu yüzden Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki tanıtmak için Catalyst te öyle bir sekme olması lazım ama maalesef alakasız alaksız 4 tane sekme var 3D ayarların yönetilmesi bile yok.