Merhaba arkadaşlar, bugün memleketten okula giderken otobüste talihsiz bir olay yaşadım.
Gece yolculuk yaparken önümüzde bir tanker gidiyordu ve uyumuş sonra önümüzde birden bariyere çarptı ve önümüzde durdu. Çok şükür bizim şoför uyumuyordu ve şansımıza sağ tarafta şehir merkezi için yol ayrılmıştı ve bizim şoför birden sert fren yapıp o yola saptı ve başüstümüzde bulunan bölümdeki bütün eşyalar otobüsün için de bir oyana bir buyana çarparak otobüsün içinde düştü ve yere çarptı. Benim laptopta o bölümdeydi ve düştü Allahtan çantam sağlamdı gerçi kenarları vursaydı yere o zaman muhtemelen hiç bir şey olmazdı.
Her neyse böyle bir hikaye işte. Laptop düştü. Alt kapağının bir kaç kişi kırılmış sanırım yada dişler yerinden çıktı. Laptopu açtım açılıyor hiç bir sorunu yok gibi görünüyor. Kullanılıyor sadece dediğim gibi alt kapağın bir kısmı havaya kalkmış.
Sormak istediğim şey şu ; Acaba problemsiz göründüğü ve sağlıklı çalıştığı halde bir problemi olabilir mi ? Yani bizim anlayamayacağımız bir sorun olabilir mi ? Ekran vs. sağlam. Herşey tıkır tıkır. Dediğim gibi sadece alt kapağın bir kısmı kalkmış durumda.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.