HP Pavilion 15-EC0001NT AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 128GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP Pavilion 15-EC0007NT AMD Ryzen 5 3550H 8GB 1TB + 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bir de Ryzen 5 ile 7 arasında çok fark var mı? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim arkadaşlar. Bu fiyatlara başka öneriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz.
Ben de ec0001nt var. Şu anda kullanıyorum. Bilgisayar genel anlamda iyi genel anlamda derken işte Excel PowerPoint Word ve diğer Office uygulamaları online dersler için kullanılan platformlar gibi şeylerde performansı çok iyi. Oyunlara gelince donmalar olabiliyor. FPS değeri oyunlara göre değişiklik gösteriyor ama benim oynadığım en ağır oyunda 100-120 arası FPS veriyor. Bu değer gerçekten güzel bir değer ekran kartına gelince GTX1650 gayet yeterli bir ekran kartı yani genel anlamda bu bilgisayar alınabilir. Diğer bilgisayara baktım ve benim kullandığımdan daha güçlü olduğunu gördüm. Benim kullandığımın temel işlemci hızı 2,30 onun ki 3,70 bence 2.sini almalısın
Bu bilgisayarlar oyun bilgisayarları değiller bunu unutmayın öyle AAA oyun oynayayım diyemezsiniz 10 dk sonra 15 fps ye düşer. Bunu bilerek aldığınız sürece bence iyiler.
Bu bilgisayarlar oyun bilgisayarları değiller bunu unutmayın öyle AAA oyun oynayayım diyemezsiniz 10 dk sonra 15 fps ye düşer. Bunu bilerek aldığınız sürece bence iyiler.
Ya kardeşim bi bitmediniz ya sanki biz bilgisayar kullanmıyoruz. Masaüstü bilgisayar performansını o laptoplardan beklerseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
Ya kardeşim bi bitmediniz ya sanki biz bilgisayar kullanmıyoruz. Masaüstü bilgisayar performansını o laptoplardan beklerseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız.