YouTube içinde video izlerken, canlı derslere katılmışken anlık olarak görüntü takılıyor ve ses ZZZZZZ yani takılmaya dönüyor, masaüstünde dosyalarla işlem yaptığım zamanlarda imlecin takıldığı, işlemime engel olduğu oluyor. YouTube içinde videodan yorumlara kaydırırken bilgisayar bariz bir şekilde FPS kaybı yaşıyor ve Chrome üstünden açtığım PDF'ler buram buram kasılıyor.
İşlemci ve ekran kartı sürücülerini kendi sitelerinden güncelledim, BIOS güncellemesini doğrudan HP'nin sitesinden indirdim. 2 defa anlam veremediğim şekillerde faulty hardware corrupted page hatası aldım fakat şimdilik bu sorunu çözmüş gibi duruyorum. HP'nin yine kendi tanılama uygulaması olan HP PC Hardware Diagnostics uygulamasından da bir sorun çıkmadı.
Oyun oynarken sorun yaşamıyorum. Bu sorunlara ne sebep olabilir?
İşlemci ve ekran kartı sürücülerini kendi sitelerinden güncelledim, BIOS güncellemesini doğrudan HP'nin sitesinden indirdim. 2 defa anlam veremediğim şekillerde faulty hardware corrupted page hatası aldım fakat şimdilik bu sorunu çözmüş gibi duruyorum. HP'nin yine kendi tanılama uygulaması olan HP PC Hardware Diagnostics uygulamasından da bir sorun çıkmadı.
Oyun oynarken sorun yaşamıyorum. Bu sorunlara ne sebep olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: