HP Pavilion 15-EC0006NT ekstra SSD yeri var mı?

Selam arkadaşlar, HP Pavilion Gaming 15-EC0006NT model dizüstü bilgisayara sahibim. Cihazımda 2x4 GB 2400 MHz RAM ve 256 GB SSD var. Cihazımın SSD kapasitesini yükseltmek istiyorum ancak cihazda üzerinde hazır bulunan SSD dışında bir ssd/hdd ya da M.2 SSD portu mevcut mu bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de cihaza zarar vermeden donanımlara nasıl ulaşabilirim RAM vs değiştirmek için kasayı nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltirken bir sıkıntı yaşadın mı?

Bir adet 2.5inch yuva kablosuyla beraber mevcut içerisinde tek yapman gereken diski alıp yuvaya takmak bu işlem garantisine zarar vermiyor

Bir adet 2.5inch yuva kablosuyla beraber mevcut içerisinde tek yapman gereken diski alıp yuvaya takmak bu işlem garantisine zarar vermiyor
Cihaz sizde varsa yorumlarınızı söyleyebilir misiniz? Almayı düşünüyorum bir sıkıntısını yaşadınız mı?

Cihaz bende var pil ve hafıza dışında bir problem yaşamadım şarzı biraz az gidiyor hafızayı da 1 TB HDD ekleyerek çözdüm tavsiye ederim güzel cihaz eski bir HP bilgisayarın seri kodunu vererek 480 TL indirimli alabiliyorsun ona da bak derim almayı düşünürsen.

O seri kodu verme olayı hangi mağazada oluyor?
Bir arkadaşımınkini kullansam bir sorun olur mu?

O seri kodu verme olayı hangi mağazada oluyor?
Bir arkadaşımınkini kullansam bir sorun olur mu?

Arkadaşını kullanman sorun olmuyor her mağzada oluyor yapman gereken HP müşteri hizmetlerini arayıp kodu vermek sonra ürünü satın almak kodu önce vermek gerek ürün eline ulaşınca faturasının resmini gönderiyorsun ve 480 TL geri ödeme yapıyorlar banka hesabına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…