R Recep Demirhan Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 17 8 Ekim 2020 #1 Sistemim. AMD Ryzen™ 5 3550H işlemci. 256 GB PCI-e® NVMe™ M.2 SSD. 8 GB DDR4-2400 SDRAM (2 X 4 GB) Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX1650. Model: HP Pavilion Gaming 15-EC0006NT HDD almayı düşünüyorum fakat kasasında HDD slotu var mı bilmiyorum ona göre taşınabilir alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim. AMD Ryzen™ 5 3550H işlemci. 256 GB PCI-e® NVMe™ M.2 SSD. 8 GB DDR4-2400 SDRAM (2 X 4 GB) Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX1650. Model: HP Pavilion Gaming 15-EC0006NT HDD almayı düşünüyorum fakat kasasında HDD slotu var mı bilmiyorum ona göre taşınabilir alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
cadasss Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #2 Merhaba, ne yaptın? Ben de HDD eklemek istiyorum bilgilendirir misin? Boş slot var mı içinde?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 22 Haziran 2021 #3 cadasss dedi: Merhaba, ne yaptın? Ben de HDD eklemek istiyorum bilgilendirir misin? Boş slot var mı içinde? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilmiyorum ne yaptınız ama o model bende de var. İçini açtım ve boş slot var haberiniz olsun. 2.5" hdd veya ssd takabilirsiniz. Youtubeda hp pavilion gaming 15-ec0006NT ram upgrade yazarsanız bulursunuz.
cadasss dedi: Merhaba, ne yaptın? Ben de HDD eklemek istiyorum bilgilendirir misin? Boş slot var mı içinde? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilmiyorum ne yaptınız ama o model bende de var. İçini açtım ve boş slot var haberiniz olsun. 2.5" hdd veya ssd takabilirsiniz. Youtubeda hp pavilion gaming 15-ec0006NT ram upgrade yazarsanız bulursunuz.
Alperen Tuncel Yoctopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #4 Hp pavilion gaming 15-ec0006nt bir bilgisayarım var 1tb 2.5inc seagate hdd takacağım uyumlu mudur ve kasa içerisinde boş port,kablosu var mıdır?
Hp pavilion gaming 15-ec0006nt bir bilgisayarım var 1tb 2.5inc seagate hdd takacağım uyumlu mudur ve kasa içerisinde boş port,kablosu var mıdır?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 2 Aralık 2021 #5 Alperen Tuncel dedi: Hp pavilion gaming 15-ec0006nt bir bilgisayarım var 1tb 2.5inc seagate hdd takacağım uyumlu mudur ve kasa içerisinde boş port,kablosu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Fallegan dedi: Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Genişletmek için tıkla... Video bulabilirsem atacağım link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Tuncel dedi: Hp pavilion gaming 15-ec0006nt bir bilgisayarım var 1tb 2.5inc seagate hdd takacağım uyumlu mudur ve kasa içerisinde boş port,kablosu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Fallegan dedi: Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Genişletmek için tıkla... Video bulabilirsem atacağım link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Tuncel Yoctopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #6 Fallegan dedi: Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Video bulabilirsem atacağım link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Fallegan dedi: Aynı model laptop. İçerisinde 2.5 inc lik hdd için yer var. Video bulabilirsem atacağım link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim