HP Pavilion 15-EC0012NT vs Acer AN515-43-R1ZK vs Asus FX505DT-BQ190

Karramat

Femtopat
Kendime bir dizüstü(elimde olsa masaüstü alırdım) bilgisayar bakıyorum. Ufak bir araştırma sonucu bunları buldum bunlardan hangisi daha iyidir ya da bildiğiniz daha iyisi var mı?
Kısa bir süre içinde cevap verebilir misiniz?

Sanırım bu fiyata çıkamazsınız ama, eğer çıkabilirseniz en iyi tercih bu olacaktır.
Onun dışında en mantıklısı Acer. HP özensiz, ASUS ise soğutması eksik gibi geldi.

Bakılırsa ASUS'un özellikleri daha iyi duruyor.

Asus un soğutması yetersiz denmiş fakat ben ek bir klavye üzerinde oynayacağım ve ayrıca alta ekstra bir fan desteği ile düzeltilebilir mi?
Ve ayrıca bütçemin sınırı 7000 aşabileceğimi sanmıyorum
(hdd neden önemli?)

Asus bende tuf serisi kullanıyorum estetik açıdan da güzel diğerleri gaming notebook yapıyorlar hiçbir detay yok dümdüz tuf sersi göze de hitap ediyor

peki lol cs go gibi çok oynanan oyunlarda kaç fps alıyorsun
O oyunlarda hiçbir sıkıntı çekmez csgo lol oynamadım ama pubg wot gibi oyunlari makul seviyede rahat oynuyorum senin alacağın cihazda 1650 var çok rahat oynarsin benim cihazda 1050 var senin karttan daha düşük gerisini sen düşün fps olayına takılma zaten ekran ne destekliyor sa ono müsade eder çok ağır oyunlardada az grafik kısar fps yi yukseltirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…