HP Pavilion 15-EC1013NT alınır mı?

Arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra kendime şu laptopu alma kararı verdim fakat düzgün bir inceleme bulamadım. Varsa daha iyi bir öneriniz söylerseniz mutlu olurum.

https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ar-24d43ea-p-HBV000015VJDJ?magaza=Hepsiburada

95 dereceleri gören varmış duyduğum kadarıyla bu paralar bir kere veriliyor yerinizde olsam kesinlikle ASUS TUF alırdım hatta şunu öneririm: ASUS Tuf Gaming Fx506lu-hn122 I7-10870h 8gb Ram 512gb Ssd 6gb Gtx1660ti 15.6" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol soğutması iyi diyorlar yine de bu linkteki laptopu iyice araştırıp alın alacaksanız.

Çok pahalıymış, tam bütçeniz nedir?
12k ya kadar çıkabilirim
95 dereceleri gören varmış duyduğum kadarıyla bu paralar bir kere veriliyor yerinizde olsam kesinlikle ASUS TUF alırdım hatta şunu öneririm: ASUS Tuf Gaming Fx506lu-hn122 I7-10870h 8gb Ram 512gb Ssd 6gb Gtx1660ti 15.6" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol soğutması iyi diyorlar yine de bu linkteki laptopu iyice araştırıp alın alacaksanız.
Mantıklı aslında teşekkürler kral

12k ya kadar çıkabilirim
Bütçe varken HP pavilion almak mantıksız olur. Şu üstteki attığım modeller gayet iyidir.

şunuda ekliyeyim gtx 1660 ti ve i7 10870h varken içinde cidden gidip 8gb ram koyuyorlar alırsan onu kesinlikle servse gönderip 16gb yapmanı öneririm
Onu kendim takmayı düşünüyordum
Tuf serisinin kronik ısınma sorunu var. Kesinlikle alınmaz.
Rog bakıyordum da kamerası yokmuş ya
Knk 11k ama 1650ti var içerisinde değmez bence

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı