Arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra kendime şu laptopu alma kararı verdim fakat düzgün bir inceleme bulamadım. Varsa daha iyi bir öneriniz söylerseniz mutlu olurum.
Arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra kendime şu laptopu alma kararı verdim fakat düzgün bir inceleme bulamadım. Varsa daha iyi bir öneriniz söylerseniz mutlu olurum.
Acer Predator Helios 300 PH315-53 NH.Q7YEY.002 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD RTX2060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5600M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçe varken HP pavilion almak mantıksız olur. Şu üstteki attığım modeller gayet iyidir.