poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 8 Nisan 2021 #11 Sapphire1525 dedi: Isınma sorunu yok. Alabilirsiniz. Not: Pavilion serisinde Intel işlemci kullanan laptoplar ısınma sorunlu. AMD işlemci kullanan laptopların ısınma sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım nokta ikisinin de fiziksel olarak soğutma sistemleri aynı yani kasadaki yapıdan bahsediyorum neden biri ısınırken diğeri ısınmaz?
Sapphire1525 dedi: Isınma sorunu yok. Alabilirsiniz. Not: Pavilion serisinde Intel işlemci kullanan laptoplar ısınma sorunlu. AMD işlemci kullanan laptopların ısınma sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım nokta ikisinin de fiziksel olarak soğutma sistemleri aynı yani kasadaki yapıdan bahsediyorum neden biri ısınırken diğeri ısınmaz?
Tarihcii Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 77 Yer Merkez-i Umumi Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 Pavilion serisi ısınma sorunlu diye biliyorum.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.005 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #13 poyraz_42 dedi: Anlamadığım nokta ikisinin de fiziksel olarak soğutma sistemleri aynı yani kasadaki yapıdan bahsediyorum neden biri ısınırken diğeri ısınmaz? Genişletmek için tıkla... AMD işlemciler daha serin çalışıyorlar Intel işlemcilere göre. Sebep bu sanırım. Tarihcii dedi: Pavilion serisi ısınma sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AMD işlemci kullanan modellerinin ısınma sorunu yok.
poyraz_42 dedi: Anlamadığım nokta ikisinin de fiziksel olarak soğutma sistemleri aynı yani kasadaki yapıdan bahsediyorum neden biri ısınırken diğeri ısınmaz? Genişletmek için tıkla... AMD işlemciler daha serin çalışıyorlar Intel işlemcilere göre. Sebep bu sanırım. Tarihcii dedi: Pavilion serisi ısınma sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... AMD işlemci kullanan modellerinin ısınma sorunu yok.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 8 Nisan 2021 #14 NOSUES dedi: Arkadaşlar, cihazı kullanan varsa yazabilir mi? Aşırı derecede ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu kullanan biri olarak söylüyorum Laptop'ta ısınma sorunu yok sadece Numlock klavyeleri ısınıyor ağır oyun oynarken sorun yok.
NOSUES dedi: Arkadaşlar, cihazı kullanan varsa yazabilir mi? Aşırı derecede ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunu kullanan biri olarak söylüyorum Laptop'ta ısınma sorunu yok sadece Numlock klavyeleri ısınıyor ağır oyun oynarken sorun yok.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #15 Pavilion Oyuncu Laptop'una sahibim. Isınma sorununu Dengeli performansa alarak çözüyorum. Hatta işlemciyi biraz kısıyorum yeri gelince.
Pavilion Oyuncu Laptop'una sahibim. Isınma sorununu Dengeli performansa alarak çözüyorum. Hatta işlemciyi biraz kısıyorum yeri gelince.
IQ10yk992 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #16 speedfan indir yada soğutucu al
NOSUES Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #17 leanbeefpatty dedi: Başlıkta ısınıyor yazmış. Galiba cihaza sahip. Genişletmek için tıkla... Hayır , ben cihaza sahip değilim ısınma sorunu diye yazmıştım moderatorler düzenlemiş galiba leanbeefpatty dedi: Hocam galiba kendisinde ısınıyor ve acaba başka bu sorunu yaşayan var mı diye soruyor olabilir. Tam açıklamamış. Genişletmek için tıkla... Ben ısınma sorunu diye yazmıştim moderatorler düzenlemiş herhalde
leanbeefpatty dedi: Başlıkta ısınıyor yazmış. Galiba cihaza sahip. Genişletmek için tıkla... Hayır , ben cihaza sahip değilim ısınma sorunu diye yazmıştım moderatorler düzenlemiş galiba leanbeefpatty dedi: Hocam galiba kendisinde ısınıyor ve acaba başka bu sorunu yaşayan var mı diye soruyor olabilir. Tam açıklamamış. Genişletmek için tıkla... Ben ısınma sorunu diye yazmıştim moderatorler düzenlemiş herhalde