HP Pavilion serisi bana göre başarılıdır. Alınabilir. Başkası ne der bilmem ama kendim kullanıyorum.Aklımda bu laptop var ve bu satıcıdan diğer satıcılara göre çok daha ucuza alınabiliyor. Sizce HP'nin bu modeli nasıldır ve bu satıcıdan alınır mı?
SSD sorun değilse bu daha mantıklı fiyat. Hem de HP Türkiye servis garantili.Aklımda bu laptop var ve bu satıcıdan diğer satıcılara göre çok daha ucuza alınabiliyor. Sizce HP'nin bu modeli nasıldır ve bu satıcıdan alınır mı?
Aradaki fiyat farkına Ryzen 7 ve ekstra 500 GB depolama alanı değmez mi?
Anladım ben de Monster almayı düşündüm bi' ara ama yorumlarından çok çekindim kötü diyorlardı bayağı. Peki ya önerebileceğiniz model var mı yoksa benim attığım model iyi mi? Son olarak da attığım linkteki satıcıdan alınır mı?HP Pavilion serisi bana göre başarılıdır. Alınabilir. Başkası ne der bilmem ama kendim kullanıyorum.
Hocam satıcıyı bilmiyorum. Burada pek bilen de yoktur. Puanı yüksek ama belli olmaz.Aradaki fiyat farkına Ryzen 7 ve ekstra 500 GB depolama alanı değmez mi?
Anladım ben de Monster almayı düşündüm bi' ara ama yorumlarından çok çekindim kötü diyorlardı bayağı. Peki ya önerebileceğiniz model var mı yoksa benim attığım model iyi mi? Son olarak da attığım linkteki satıcıdan alınır mı?
Aklımda bu laptop var ve bu satıcıdan diğer satıcılara göre çok daha ucuza alınabiliyor. Sizce HP'nin bu modeli nasıldır ve bu satıcıdan alınır mı?
Monster önerilmiyordu baktığım yorumlarda. Bir de sadece ekranı daha büyük onun haricinde işlemcisi ve ekran kartı daha düşük değmeyebilir bu paraya sanki. Mesela i7-11800H 4 çekirdek 8 thread iken benim attığım r7-5800H 8 çekirdek 16 thread.
Hocam normalde önermiyorlardi, yeni kasa mi bu?
Monster önerilmiyordu baktığım yorumlarda. Bir de sadece ekranı daha büyük onun haricinde işlemcisi ve ekran kartı daha düşük değmeyebilir bu paraya sanki. Mesela i7-11800H 4 çekirdek 8 thread iken benim attığım R7-5800H 8 çekirdek 16 thread.
Bu menteşe sistemi bozuk hocam. Küçük menteşe olan versiyonlara bakın.Aklımda bu laptop var ve bu satıcıdan diğer satıcılara göre çok daha ucuza alınabiliyor. Sizce HP'nin bu modeli nasıldır ve bu satıcıdan alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.