Anladım ben de Monster almayı düşündüm bi' ara ama yorumlarından çok çekindim kötü diyorlardı bayağı. Peki ya önerebileceğiniz model var mı yoksa benim attığım model iyi mi? Son olarak da attığım linkteki satıcıdan alınır mı?
Aradaki fiyat farkına Ryzen 7 ve ekstra 500 GB depolama alanı değmez mi?
Anladım ben de Monster almayı düşündüm bi' ara ama yorumlarından çok çekindim kötü diyorlardı bayağı. Peki ya önerebileceğiniz model var mı yoksa benim attığım model iyi mi? Son olarak da attığım linkteki satıcıdan alınır mı?
Monster önerilmiyordu baktığım yorumlarda. Bir de sadece ekranı daha büyük onun haricinde işlemcisi ve ekran kartı daha düşük değmeyebilir bu paraya sanki. Mesela i7-11800H 4 çekirdek 8 thread iken benim attığım r7-5800H 8 çekirdek 16 thread.
Monster önerilmiyordu baktığım yorumlarda. Bir de sadece ekranı daha büyük onun haricinde işlemcisi ve ekran kartı daha düşük değmeyebilir bu paraya sanki. Mesela i7-11800H 4 çekirdek 8 thread iken benim attığım R7-5800H 8 çekirdek 16 thread.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
Ekran kartı ise daha güçlü, 95W 3050 var bunda, Pavilion 60W 3050 Ti. Intel işlemci ve MUX Switch'te farkı daha da açacaktır.