Aşağıdaki linkteki laptoptan kullananlar var mı? Isınma durumu ve performansı falan nasıl? Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Render, 3DS Max, Photoshop ve AutoCAD gibi programlar için kullanacağım.
Game Garaj Slayer 5XL-3050TI C2 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aşağıdaki linkteki laptoptan kullananlar var mı? Isınma durumu ve performansı falan nasıl? Farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Render, 3DS Max, Photoshop ve AutoCAD gibi programlar için kullanacağım.
Selamlar, İlginç bir başlık olabilir fakat bir süredir bana ilginç gelen bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle HP Pavilion Gaming 15 EC-0012NT sahibiyim. Bu cihazı almadan önce ekran çözünürlüğüne de detaylıca bakmış, mağazada da renkleri vs. incelemiştim. Öncelikle HP, bazı...
Game Garaj Slayer 5XL-3050TI C2 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Şuan alırsam 11500 ama yıl sonu ya da şubata kadar beklersem 13 belki 14 bile verebilirim. Bu sefer de fiyatlar yükseliyor ama belki indirimde, kampanyada falan denk getiririm