heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 18 Ağustos 2023 #11 bad life dedi: En iyisi içinde önemli bilgileriniz varsa bi yere kaydedin sıfırdan temiz format eğer çözüm olmassa bilgisayarcıya götür en iyi çözüm budur Genişletmek için tıkla... 1 ay olmamış ürünü bilgisayrıcıya götürmek çok mantıksız Vatan'a götürmeyi düşünüyorum tekrardan.
bad life dedi: En iyisi içinde önemli bilgileriniz varsa bi yere kaydedin sıfırdan temiz format eğer çözüm olmassa bilgisayarcıya götür en iyi çözüm budur Genişletmek için tıkla... 1 ay olmamış ürünü bilgisayrıcıya götürmek çok mantıksız Vatan'a götürmeyi düşünüyorum tekrardan.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #12 heartagram dedi: 1 ay olmamış ürünü bilgisayrıcıya götürmek çok mantıksız Vatan'a götürmeyi düşünüyorum tekrardan. Genişletmek için tıkla... Temiz format atın büyük ihtimal düzelicek zaten düzelmesse götürün
heartagram dedi: 1 ay olmamış ürünü bilgisayrıcıya götürmek çok mantıksız Vatan'a götürmeyi düşünüyorum tekrardan. Genişletmek için tıkla... Temiz format atın büyük ihtimal düzelicek zaten düzelmesse götürün
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 18 Ağustos 2023 #13 bad life dedi: Temiz format atın büyük ihtimal düzelicek zaten düzelmesse götürün Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünümyorum nedense ama deneyeceğim. Eğer olmazsa değişim yapabilerl mi yeni bir laptopla bilginiz var mı?
bad life dedi: Temiz format atın büyük ihtimal düzelicek zaten düzelmesse götürün Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünümyorum nedense ama deneyeceğim. Eğer olmazsa değişim yapabilerl mi yeni bir laptopla bilginiz var mı?
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #14 heartagram dedi: Olacağını düşünümyorum nedense ama deneyeceğim. Eğer olmazsa değişim yapabilerl mi yeni bir laptopla bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Değişim yerine tamir yaparlar
heartagram dedi: Olacağını düşünümyorum nedense ama deneyeceğim. Eğer olmazsa değişim yapabilerl mi yeni bir laptopla bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Değişim yerine tamir yaparlar