HP Pavilion 15 ekran kartı overclock nasıl yapılır?

Eginli1986

Centipat
Daha fazla  
Resim ekledim. Çıktımı bilmiyorum. Ekran kartımın ve sistem özelliklerimin RAM'im çift kanal 2 slot 8 GB+4 GB RAM. Arkadaşlar ne olur bana yardım edin 10 FPS'i ihtiyacım var ne olur yardım edin bana.
HP Pavilion 15 laptopum var.15.6 ekran. Olmuş mu netten izlediğim kadadıyla yapmaya çalıştım olmuş mu ve isterseniz baştan yapalım biliyorsanız?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    52,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran Alıntısıı.JPG
    Ekran Alıntısıı.JPG
    41,9 KB · Görüntüleme: 99
  • Ekran Alıntısıııı.JPG
    Ekran Alıntısıııı.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Alıntısııııı.JPG
    Ekran Alıntısııııı.JPG
    80,3 KB · Görüntüleme: 84
Resim ekledim. Çıktımı bilmiyorum. Ekran kartımın ve sistem özelliklerimin RAM'im çift kanal 2 slot 8 GB+4 GB RAM. Arkadaşlar ne olur bana yardım edin 10 FPS'i ihtiyacım var ne olur yardım edin bana.
HP Pavilion 15 laptopum var.15.6 ekran. Olmuş mu netten izlediğim kadadıyla yapmaya çalıştım olmuş mu ve isterseniz baştan yapalım biliyorsanız?
Maksimum yapmışsın daha fazla artıramazsın.

Hocam eski HP'lerin zaten ısınma sorunu var. Bilgisayarı 10 FPS için yakmak mı istiyorsun?

Bu arada 8 GB + 4 GB RAM çift kanal çalışmaz. Şu an yapabileceğin tek şey 4 GB RAM yerine bir adet daha 8 GB RAM takıp RAM'lerin çift kanal çalışmasını sağlamak. İstediğin FPS artışını oradan alabilirsin.

Bu arada 8 GB + 4 GB RAM çift kanal çalışmaz. Şu an yapabileceğin tek şey 4 GB RAM yerine bir adet daha 8 GB RAM takıp RAM'lerin çift kanal çalışmasını sağlamak. İstediğin FPS artışını oradan alabilirsin.

Bazı yerlerde 12, bazı yerlerde 16 destekliyor gözüküyor. Ben de ondan RAM upgrade yapsam mı yapmasam mı bilemedim(aynı cihaz)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı