HP Pavilion 15 GTA 5 kaldırır mı?

Ew1rhan

Hectopat
Yakın zamanda GTA 5 almayı düşünüyorum ama laptop'umun zaten bir ayağı çukurda gibi hissediyorum. Bu yüzden de oynayamayacağım bir oyun için 169 TL vermek istemiyorum. Eğer kaldırmayacaksa masaüstü bir PC almayı düşünüyorum. laptopun özellikleri:
HP Pavilion 15 notebook PC.
Windows 8.1 Single Language 64 Bit.
Intel(r) Core(tm) i5-5200U CPU 2.20 GHz.
8 GB RAM.
Intel(r) HD Graphics 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben intel hd4400 ile düşükte oynadım. Normalde crack oyuna destek verilmiyor ancak orjinalini alıcak iseniz crack yada demo kurarak deneyebilirsiniz.

online bilmiyorum ama single player kaldirir ben hd grapichs 3000 i3 2310m ile oynadim oynatiyor zevk alirsiniz eğlenirsiniz online grafikleri low yapip çözürlükte orta bir sekmente olursa kaldirir rahat kaldirir bence 3gb ram ile oynadim ben bu oyunu

En rahatı masaüstü sistem toplamak.

Zor , ancak en ama en düşük grafik ayar modunda(internetten bulunabilinir) 30-50 fps alırsınız ama oyunun tadı kalmaz.(kaplamalar falan olmayacak sadece renklerle ve oyun mekaniğinin olduğunu bir düşünün)

Pavilion 15 gaming serisi olmuyor mu? Ekran kartının o olduğuna emin misiniz? Onboard olabilir o. Ben de az önce Pavilion 15 aldım GTX1650 var ve Ultra'da 40-50 civarı FPS alıyor diye gözüküyor.

Pavilion 15 gaming serisi olmuyor mu? Ekran kartının o olduğuna emin misiniz? Onboard olabilir o. Ben de az önce Pavilion 15 aldım GTX1650 var ve Ultra'da 40-50 civarı FPS alıyor diye gözüküyor.

Pavilion 15'in sadece bir tane modeli yok bir sürü modeli var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…