eymendll2 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 HP Pavilion 15 laptopuma yeni Windows 8.1 kurdum ama ne touchpad ne de Wi-Fi çalışıyor. Her yolu denedim driver indirdim ama hiçbiri olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
HP Pavilion 15 laptopuma yeni Windows 8.1 kurdum ama ne touchpad ne de Wi-Fi çalışıyor. Her yolu denedim driver indirdim ama hiçbiri olmadı.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.595 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 8.1 artık yeni nesil laptoplara indirilmemeli zaten. Minumum 10 indirin.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 eymendll2 dedi: HP Pavilion 15 laptopuma yeni Windows 8.1 kurdum ama ne touchpad ne de Wi-Fi çalışıyor. Her yolu denedim driver indirdim ama hiçbiri olmadı. Genişletmek için tıkla... Varsa Win 7 ya da Win 10 driverini indirin. Dosyaları dışarı çıkartın ve Aygıt yöneticisinden klasörün oldugu yeri seçin. .inf dosyası olarak yüklemeye çalışsın. Baktınız o da olmuyor, çok sevmesem de Driver Booster ile deneyin.
eymendll2 dedi: HP Pavilion 15 laptopuma yeni Windows 8.1 kurdum ama ne touchpad ne de Wi-Fi çalışıyor. Her yolu denedim driver indirdim ama hiçbiri olmadı. Genişletmek için tıkla... Varsa Win 7 ya da Win 10 driverini indirin. Dosyaları dışarı çıkartın ve Aygıt yöneticisinden klasörün oldugu yeri seçin. .inf dosyası olarak yüklemeye çalışsın. Baktınız o da olmuyor, çok sevmesem de Driver Booster ile deneyin.
eymendll2 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 SdtCngz dedi: Varsa Windows 7'ya da Windows 10 driverini indirin. Dosyaları dışarı çıkartın ve Aygıt Yöneticisi'nden klasörün oldugu yeri seçin. İnf dosyası olarak yüklemeye çalışsın. Baktınız o da olmuyor, çok sevmesem de Driver Booster ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Driver boosteride denedim olmadı muhtemelen Wi-Fi adaptörü alacağım galiba.
SdtCngz dedi: Varsa Windows 7'ya da Windows 10 driverini indirin. Dosyaları dışarı çıkartın ve Aygıt Yöneticisi'nden klasörün oldugu yeri seçin. İnf dosyası olarak yüklemeye çalışsın. Baktınız o da olmuyor, çok sevmesem de Driver Booster ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Driver boosteride denedim olmadı muhtemelen Wi-Fi adaptörü alacağım galiba.