Değerli arkadaşlarım öncelikle merhabalar. Ben 2015 model HP pavilion 15 HEWLETT-PACKARD kullanıyorum. Cihazımda M.2 SSD soketi olduğu için M.2 SSD almıştım (Crucial 500 GB P3 3D NAND PCIe NVMe M.2 SSD), eve gelip M.2'yi taktığımda bilgisayarım M.2'yi görmedi. Bunun sebebini de anlayamadım. Şuanda bilgisayarımda WD 1TB 5400RPM HDD takılı. Ayriyetten sizden Ram ve SSD tavsiyesi de isteyeceğim. Anakartın ve sistem özelliklerinin fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok memnun olurum. Ayrıca sormak istediğim başka birşey var o da şu; 8 GB bir RAM alırsam taktığım gibi kullanabilir miyim herhangi bir format ile uğraşmama gerek var mıdır ?
HP Pavilion - 15-cc610ms is not detecting M2 SSD A2000, i have troubleshoot all the things. updated my bios, update my chipsets drivers, detached battery and connect M2 SSD, all the things but nothing worked.
HP Pavilion - 15-cc610ms is not detecting M2 SSD A2000, i have troubleshoot all the things. updated my bios, update my chipsets drivers, detached battery and connect M2 SSD, all the things but nothing worked.