Merhabalar. HP Pavilion 15-n038sx notebokkta win 8.1 ve mac dual Kurulum ekranında install boot usb den sonra restart atıyor.
Optios > Graphics Injector altından Inject Intel seçeneğini Boşluk tuşu ile devre dışı bırakın.
Yine olmazsa Inject EDID seçeneğini seçin.
Olmazsa Inject Intel'i tekrar devreye sokun.
Bunları da denedim fakat resimde sadece noktalar biraz daha ilerledi ++++ olup tekrar restart attı .. Resimde son durum mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam Binaries Patching menüsünden Kernel PM patching seçeneği yok . Karnel cpu birde başka seçenek var ikisinide denedim gine olmadı. Yukarıdaki resimle aynı durumu yaşıyorum. @Testarossa@Recep Baltaş
@Recep Baltaş hocam sizin anlatım yaptığınız video da renkli yonca boot loader ama bende gri bir sorun mu var acaba .. Hala kuruluma geçemedim ..yukardaki gibi..
@karaqedi dostum. Başarılı kurulum gerçekleştirdim. Mac clover boot ekranında cpus=1 ve -x komutunu girdikten sonra , karnel pm patching i işaretleyip inject inteli kaldırınca kurulum yapabiliyorsun. Aynı ayarlarla kurulumu tamamlayıp açabiliyorsun. Sıkıntı yaşarsan yardımcı olurum. Sonrasındaki sıkıntıları aşmaya çalışıyorum aşınca yardımcı olurum sana elimden geldiği kadar. zaten başarılı kurulum kısmında anlatıcam tamamlanınca. dediklerimi dene kurulumu tamamlarsın.