HP Pavilion 15-P015ST %100 CPU kullanımı

Daha fazla  
Merhabalar elimde biraz eski bir dizüstü bilgisayar var. Discord ile arkadaşlarla konuşurken herhangi bir şey açtığımda CPU %100 olup sesim 10 saniye kadar kesiliyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarım: HP Pavilion 15-P015ST.
Özellikleri: Intel i5 4210U işlemci, GT 840M ekran kartı, 8 GB RAM, 240 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4210U yetersiz kalıyor olabilir, arkaplanda aman aman uygulamalar çalışıyor ise, bunu bir i5 5200U kullanıcısı olarak yaşadığımdan söylüyorum. Tek diyebileceğim temiz bir kurulum yapıp performans ayarlarını güzel bir şekilde yapman.

i5 4210U yetersiz kalıyor olabilir, arkaplanda aman aman uygulamalar çalışıyor ise, bunu bir i5 5200U kullanıcısı olarak yaşadığımdan söylüyorum. Tek diyebileceğim temiz bir kurulum yapıp performans ayarlarını güzel bir şekilde yapman.
En doğru performans ayarlarını nasıl yapabilirim ?
Arka planda herhangi bir uygulama çalışmıyor.

En doğru performans ayarlarını nasıl yapabilirim?
Arka planda herhangi bir uygulama çalışmıyor.

Bu bilgisayar>gelişmiş>performans her şeyin tikini kapat, nihai performans kodunu gir ve denetim masasından seç, işlemcine uygun driverları Intel download Center'dan indir ve her şeyi daha iyi performansa al; Windows'ta bildirimler, oyun ayarları, konum gibi sistemi sömüren ayarları kapat. Binlerce bilgilendirici video var.

Bu bilgisayar>gelişmiş>performans her şeyin tikini kapat, nihai performans kodunu gir ve denetim masasından seç, işlemcine uygun driverları Intel download Center'dan indir ve her şeyi daha iyi performansa al; Windows'ta bildirimler, oyun ayarları, konum gibi sistemi sömüren ayarları kapat. Binlerce bilgilendirici video var.
Son bir sorum olacaktı. Nvidia driver kurduğumda bilgisayarda yavaşlama olması normal mi ? Basit oyunlarda bile takılma oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı