Arkadaşlar bazılarınız biliyordur ben daha öncesinde Asus'un K555UB bilgisayarını alacaktım indirimdeymiş ben normal fiyatı zannediyordum. Tam alacağım gün indirimi bitti. Şu anda bunu tercih etmek istiyorum fakat almalı mıyım özellikle oyunlarda en azından bir çoğunda ortalama olarak Medium ayarlarda 40+ FPS oynayabilir miyim? Oyun için alacağım bütçem maksimum 2500 Laptop olmak zorunda (Yazılım okuyorum)
Merak ettiğim ben bunu almak istiyorum evet yukardakilere olumlu cevap verdiniz fakat son olarak merak ettiğim kimisi ısınma sorunu var diyor kimiside çözüldü diyor. Aktif kullanıcılarından bilgi almak isterim. Var mı HP'nin son bilgisayarlarını alıp ısınma sorunu yaşamayan?
Arkadaşlar son olarak kararsız kaldım bir çok bilgisayarı bütçeme uyuyor Laptop linki sürekli değişebilir başlığı şöyle yapabilirseniz iyi olur HP Pavilion ısınma sorunu var mı?
HP'nin Pavilion, özellikle bu serisinde ısınma sorunu var. Şahsen bir müşterimden şikayet almıştım. Farklı Pavilion serilerindeki ısınma kendini o kadar aşmıştı ki, klavyenin üzerinde sıcaklıktan dolayı köpürcükler oluşmuştu. Bütçenizle indirim kovalamanızı tavsiye ederim.