V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Bir tuşu kırdım ve bunun garanti kapsamına girip girmediğini öğrenmek istiyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 30 Aralık 2022 #2 volgarz dedi: Bir tuşu kırdım ve bunun garanti kapsamına girip girmediğini öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım girmez.
volgarz dedi: Bir tuşu kırdım ve bunun garanti kapsamına girip girmediğini öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım girmez.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #3 ReloadingData dedi: Sanırım girmez. Genişletmek için tıkla... Bana kesin cevap gerekiyor ona göre desteğe yazacağım.
ReloadingData dedi: Sanırım girmez. Genişletmek için tıkla... Bana kesin cevap gerekiyor ona göre desteğe yazacağım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 30 Aralık 2022 #4 volgarz dedi: Bana kesin cevap gerekiyor ona göre desteğe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Bunu desteğe yazarakta öğrenebilirdin.
volgarz dedi: Bana kesin cevap gerekiyor ona göre desteğe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Bunu desteğe yazarakta öğrenebilirdin.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #5 ReloadingData dedi: Bunu desteğe yazarakta öğrenebilirdin. Genişletmek için tıkla... Cevap vermeleri uzun sürüyor.
ReloadingData dedi: Bunu desteğe yazarakta öğrenebilirdin. Genişletmek için tıkla... Cevap vermeleri uzun sürüyor.