Selamünaleyküm bir laptop alacağım. Bir yanda HP Pavilion 15 EC2034NT bir yanda Acer Nitro 5. Zaten link vereceğim iki laptop arasında kaldım anlayanlar bir bakarsa sevinirim.
Nitro daha iyi olur hem daha ucuz hem ekran kartı iyi. İşlemci ekran kartından önemli değil oyun içinse.
Edit: Nitro'nn 8gb ram olduğunu görmemişim. Pavilion iyi olur.
Nitro daha iyi olur hem daha ucuz hem ekran kartı iyi. İşlemci ekran kartından önemli değil oyun içinse.
Edit: Nitro'nn 8gb ram olduğunu görmemişim. Pavilion iyi olur.
Hp'nin 60 hz ve 1650 ekran kartı olması oyun için dezavantaj. Ama 16 gb ram ve 5600h olması normal kullanım için çok ciddi bir avantaj. Bence oyun için nitro normal kulllanım için hp almalısın.
Hp'nin 60 hz ve 1650 ekran kartı olması oyun için dezavantaj. Ama 16 gb ram ve 5600h olması normal kullanım için çok ciddi bir avantaj. Bence oyun için nitro normal kulllanım için hp almalısın.
Bide laptop bu yıl çıkmış çok yakın zamanda işlemcisi gayet güzel ama acaba ısınma sorunu olur mu diye düşündüm evet çok oyun oynamicam ama yinede PC çöp olsun istemiyorum
Selamünaleyküm bir laptop alacağım. Bir yanda HP Pavilion 15 EC2034NT bir yanda Acer Nitro 5. zaten link vereceğim iki laptop arasında kaldım anlayanlar bir bakarsa sevinirim.