B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 7 Ağustos 2021 #11 Sebo_qw dedi: Teşekkürler cevap için ısınma olur mu diye düşünüyorum emin olmaya çalışıyom yoksa direk alacağım. Genişletmek için tıkla... CS:GO gibi oyunlar oynadığınızda çok az ısınır zaten. Gündelik kullanımda ve yazılımda ısınma ile karşılaşacağınızı zannetmiyorum.
Sebo_qw dedi: Teşekkürler cevap için ısınma olur mu diye düşünüyorum emin olmaya çalışıyom yoksa direk alacağım. Genişletmek için tıkla... CS:GO gibi oyunlar oynadığınızda çok az ısınır zaten. Gündelik kullanımda ve yazılımda ısınma ile karşılaşacağınızı zannetmiyorum.
S Sebo_qw Femtopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #12 bilgisayar noobu dedi: CS:GO gibi oyunlar oynadığınızda çok az ısınır zaten. Gündelik kullanımda ve yazılımda ısınma ile karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekürler hocam çok yardımcı oldun
bilgisayar noobu dedi: CS:GO gibi oyunlar oynadığınızda çok az ısınır zaten. Gündelik kullanımda ve yazılımda ısınma ile karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekürler hocam çok yardımcı oldun
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 7 Ağustos 2021 #13 Sebo_qw dedi: Teşekürler hocam çok yardımcı oldun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.
Sebo_qw dedi: Teşekürler hocam çok yardımcı oldun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.