SSD bayağı hızlandırır orası kesin. 912K dosya nasıl var onu inan ben de çözemedim. Ben yerinde olsaydım, önemli belgeleri yeni sabit disk bölümüne atıp, Windows kurulu olan bölüme temiz format atardım. Eğer sıfırlamak istemiyor, kendim çözmek istiyorum diyorsan yapacakların önce oyun program ne var ne yok hepsini silmek olsun. PC düzeldiğine emin olduktan sonra hepsini yükleyebilirsin sonuçta. Her şeyi sildikten sonra, güç seçeneklerinden güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından hızlı başlatmayı aç kutucuğu boş olacak şekilde ayarlamalısın sistemin geç kapanmasının sebeplerinden biridir bu. Daha sonra Windows + r yapıp, önce temp klasörünü temizleyip daha sonra %temp% klasörünü temizle. Sonra C diskine sağ tıklayıp özellikler ve oradan diski temizle seçeneğini seçip sistem dosyalarını temizle dedikten sonra oradaki her kutucuğu seçip temizleme yap. Bunları yaptıktan sonra büyük ihtimalle 912K dosyadan bayağı kurtulmuş olacaksın. Daha sonra Malwarebytes ile bir tarama daha yap kısa sürecektir bu sefer. Taramada virüs çıkmazsa PC temiz demektir ama takılmalar donmalar devam ediyorsa, ısınmadan olabilir termal macun ve fan temizliği yapılmalı. Diğer ihtimal ise HDD bad sector olabilir.
Tüm bu yazdıklarımla uğraşmamak için SSD alman yeterli ama karar senin ben bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum.