Alptekin45 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 3 20 Aralık 2020 #1 Bu laptopa uygun HDD nasıl olur ayrıca kullanan varsa nasıl takılır? Ben 500GB 5400RPM 8MB SATA III 2.5 inç tarzında bir HDD düşünüyorum maddi imkanlardan dolayı.
Bu laptopa uygun HDD nasıl olur ayrıca kullanan varsa nasıl takılır? Ben 500GB 5400RPM 8MB SATA III 2.5 inç tarzında bir HDD düşünüyorum maddi imkanlardan dolayı.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #2 Laptoplara 2.5 inç sığıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laptoplara 2.5 inç sığıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alptekin45 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 3 20 Aralık 2020 #3 Saltopat dedi: Laptoplara 2.5 inç sığıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... knk bu 15cx de hardisk yeri yok adam kendi baştan yapmış ben de yuva var şunu merak ediyorum 500gb + sata3 + 5400rpm iyimi?
Saltopat dedi: Laptoplara 2.5 inç sığıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... knk bu 15cx de hardisk yeri yok adam kendi baştan yapmış ben de yuva var şunu merak ediyorum 500gb + sata3 + 5400rpm iyimi?