Laptopum BIOS'ta Windows masaüstünde veya oyunda fark etmeksizin 15-20 saniyede bir, bazen 1-2 dakikada bir, sürekli anlık siyahlaşıyor tekrar geliyor. Bu laptop çalışırken oluyor, bazen ekranda titreme gibi yeşil çizgiler çıkıyor. Yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır acaba
Sistem özellikleri:
i7 7700HQ
16 GB DDR4 RAM
128 GB M.2
1TB HDD
2 GB NVIDIA GTX 1050
Windows 10 Home 64 Bit
Hocam benim kuzenimde böyle bir sorun vardı ekran kartını güncelleyince dediğiniz gibi olmuştu erkan kartı driverını kurduğu zaman bu sorunla karşılaşıyordu ama onboard da sıkıntı yoktu eski kullandığınız ekran kartı driverını kurup deneyebilir misiniz?
Hocam benim kuzenimde böyle bir sorun vardı ekran kartını güncelleyince dediğiniz gibi olmuştu erkan kartı driverını kurduğu zaman bu sorunla karşılaşıyordu ama onboard da sıkıntı yoktu eski kullandığınız ekran kartı driverını kurup deneyebilir misiniz?
Elimde eski ekran kartı driveri yok. Nereden bulup yükleyebilirim? Ve diyelim ki Windows'da sorun var ama BIOS ekranında da aynı problemi yaşıyorum ve Windows'u yeni kurarken de her zaman.
Elimde eski ekran kartı driveri yok. Nereden bulup yükleyebilirim? Ve diyelim ki Windows'da sorun var ama BIOS ekranında da aynı problemi yaşıyorum ve Windows'u yeni kurarken de her zaman.
Onuda denedim ama maalesef sonuç aynı. Şu an Windows'u tekrar kurdum USB ile önceden 2-3 dakikada bir yapıyordu şu an 30-40 dakikada bir yapmaya başladı. Ekran kartında veya Lcd panelde sorun olduğunu nasıl anlayabilirim?