HP Pavilion 17 ekran anlık kapanıp açılma sorunu

Evet HDMI işini görür.

Ama çok garip değil mi? Belirli aralıklarla ekran reset atıyor sanki saniyelik gelip gidiyor internette bu konuyla ilgili herhangi bir cevap bulamadım bu sorunu bir tek yaşayan benim sanırım

RAM eklemesi yaptın mı? Yaptıysan taktığın RAM'ı çıkar o şekilde bir dene.

HDMI bağlantısı yap monitörde anlık kesilme varsa ekrankartında sıkıntı olabilir.HDMI sıkıntısızsa ekrana giden LVDS kablosu sorunu veya ekrankartı lvds hattında sıkıntı olma ihtimali yüksek görünüyor.

Beyler laptopu HDMI ile televizyona bağladım. Ekranı TV'ye aktardığımda ikisinde de görüntü olmasına rağmen laptop ekranında anlık gelip gitme sorunu devam ediyor ama TV'de ki görüntüde herhangi bir sorun veya değişim yok.

Bu durumda flex kablo veya ekrankartı ve ekrankartı flex soket arası sıkıntı görünüyor.

Flex kabloyu sipariş edebilirim veya LCD ekranı ama ekran kartı veya ekran kartı Flex soket arası dediğini tam anlayamadım çünkü bu laptop ve içini açtım laptopun ekran kartının çipi lehimlenmiş arada kablo falan yok.

Ekran kartı ile lvds soket arası sıkıntı olup olmadğını sen tespit edemezsin.Servis ancak tespit edebilir.Kullanıcı olarak senin bakabileceğin tek yer flex kablo kardeşim.
Ayrıca flex kablo siparişi verme kabloda sıkıntı yoksa elinde patlar.Cihazı servise vermende fayda var.

Almanya’dayım o zaman Türkiye’ye geldiğimde Ankara’da bir servise götüreyim çünkü burada herhangi bir servise götürdüğümde saat ücreti çalışıyorlar ve yaklaşık bana maliyeti en az 200-300 Euro civarı gelecektir.
Beyler LCD ekranı değiştirdim sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…