HP PAVILION 17-F100NT Nasıldır?

Şöyle buyrun özelliklerini de vereyim.

Dosya Ekleri

• Fotoğraf0533.jpg
    Fotoğraf0533.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 372
Aman diyeyim. Sakın.
ARK | Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz)

2 çekirdekli ve 2.0 Ghz temel çalışma frekanslı işlemcisi var. i7 olmasını geç, i777 olsa ne olur ?
Turboboost ile 3.1 Ghz olmasını bir kalemde geç zaten, TB işlemci ısınmaya başlayınca ve farklı bazı senaryolarda devre dışı kalır sen de 2.0 Ghz ile başbaşa kalırsın.

12 GB RAM olayın allama pullaması.

1700-1800 bandında aşağıdaki ürünü tavsiye ederdim ama sen kesenin ağzını biraz daha açmışsın, o nedenle birşey önermiyorum. Forumda belirttiğin rakamlara MSI vb. markaların çok daha iyi özellikli ürün tavsiyeleri verildi.

Bu arada aşağıdaki ürünün işlemcisi 2.8 GHz ve ekran kartı daha iyi, dipnot.

Asus X550JK-XO012D - TeknoFiyat

Son olarak mümkünse üretici firma sitesinden özelliklere karşılaştır ve gene mümkünse teknomarketlerde ürünleri incele, ekran, mekran vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata daha iyileri var. Yaklaşık 4 sene önce o markayı kullanıyordum. Aşırı ısınma sorunu vardı. Çevremdeki arkadaşlarımda ısınmadan şikayetçiydi. Boştayken bile sol bileğinde aşırı ısı hissediyordun. Daha sonra ekran çözünürlüğü daha iyi olabilirdi. İşlemcisi performanslı bir işlemci değil zaten, i7 yazmasına aldanma.

MSI Leopard GP70 2PE-428XTR i7-4710HQ 2.5GHz 8GB 1TB 2GB GT840M 17.3"
Bu ürünü görmüştüm. Ekran kartı aynı işlemcisi çok farklı, ekran çözünürlüğü daha iyi. Tabii şimdilik bunu gördüm, araştırılırsa daha iyileride bulunabilir. Monster ve Victor gibi markalar var. Özellikleri genel olarak aynı ekran kartı olarak bu ekran kartından çok daha iyi olan gtx860m kullanıyorlar ama o marka laptop hiç kullanmadım, yorumları okudum. Yorumlarda bir çok kişi memnundu ama yinede araştırmak gerek.

Düzeltme: Yazdıkdan sonra farkettim o sitede stokda kalmamış :D
Msi 2pe-428xtr Gp70 Leopard Ci7-4710hq 2.5ghz 8gb 1tb 2gb Gt840 42984305 - n11.com
Burdan alabilirsin diye atmıyorum linki sadece modeli ve fiyatı görüp senin dediğin model ve fiyat ile kıyaslaman için atıyorum.

Monster ın ve Victor un sitelerine girip ordan bakabilirsin. Yada siz bilgisayarı ne için kullanıcaksınız onu yazın, tecrübeli arkadaşlar model tavsiyesinde bulunsunlar.

Şimdi bilgisayarı kosgeb karşılayacak o yüzden 3.000 tl ye kadar bütçem var demektir. amacım oyun oynamak zaten evde neler yapılıyorsa onları yapacağım. grafik öğreniyorum şu anda ama o da ne kadar büyük boyutlu olur bilinmez. yani 2.500-3.000 tl arası oyun bilgisayarı diyelim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı