HP Pavilion 4800H 1660 Ti Max-Q alınır mı?

house

Hectopat
Daha fazla  
İyı akşamlar herkese.
Okul, kodlama, doküman amaçlı bir laptop almayı düşünüyorum.

Bütçe sınırım yok lakin az oyun oynayacağım için mantıklı bir tercih gibime geldi. Bu nedenle 2070-2080'li laptop almaya lüzum yok sanırım. Cihazın FPS değerleri tatmin edici gibi duruyor.

2 Civarı sene boyunca High ayarlarda oynatır değil mi?
Aynı süre bandında bu model bilgisayarlarda herhangi bir problem çıkar mı?

Tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre iyi gibi. Alınabilir. Isınma sorununu bir şekilde halledersiniz.

Özellikleri iyi. Ama bu 2018 kasa ve ısınma problemi var maalesef. Eğer soğutucu kullanacaksanız alabilirsiniz.

Forumda HP kullanan birçok insan HP'nin ısınma problemi olduğunu dile getirdi. Ama az oyun oynayacağım diyorsanız iş görür.
Özellikleri iyi. Ama bu 2018 kasa ve ısınma problemi var maalesef. Eğer soğutucu kullanacaksanız alabilirsiniz.
Majör bir ısınma problemi mi yoksa bildiğimiz laptop ısınma problemi mi?

Sıcaklığını tınlamadan kullanmaya devam edersem 2 seneyi görmeden cabucak arıza çıkarır mı?

Majör bir ısınma problemi mi yoksa bildiğimiz laptop ısınma problemi mi?

Sıcaklığını tınlamadan kullanmaya devam edersem 2 seneyi görmeden cabucak arıza çıkarır mı?

Kullanmadığım için tam olarak ne kadar ısındığını bilmiyorum ama bir yorumda 90 dereceyi görmüştüm. Ayrıca günümüz laptopları sıcaklıktan dolayı kolay kolay arıza çıkarmaz. Eğer çok ısınırsa kendini korumaya alır ve bilgisayar kapanır. Ben yine de bu laptopta böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum, kapanacak kadar ısınmaz, termal macun ve fan bakımını yaparsanız tabii.

Daha öncesinde hiç bilgisayar bakımı yapmadım. Dizüstü bilgisayarlarda ne sıklıkta yapılması gerekiyor acaba?

Forumda HP kullanan birçok insan HP'nin ısınma problemi olduğunu dile getirdi. Ama az oyun oynayacağım diyorsanız iş görür.
Diğer laptoplar 85 derece iken HP'lerde 90-95 derece olma sorunu var herhalde. Bunu bir HP kullanıcısı olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…