HP Pavilion 790-0047NT Masaüstü Bilgisayar Alınır mı?

mrkaya34

Centipat
Selam arkadaşlar,

Aşağı linkteki masaüstü PC'yi almayı düşünüyorum. Açıkçası internette yurt dışı dahil bu PC hakkında hiçbir yorum bulamadım. İşlemcisi de pek bilinmiyor onu da araştırdım bir neticeye varamadım. (I7-9700F) Bu fiyata bu PC'yi tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri neler olur acaba? Evet kendim toplamayı da düşündüm ama bu donanımda bir PC hemen hemen aynı fiyata geliyor kendim toplamaya kalktığımda. Riske girdiğime değer mi? Kasanın yanındaki ızgaralar sanki biraz yetersiz görünüyor görselde, ısınma problemi olur mu acaba? Bu fiyata başka bir öneriniz olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Akakce link: HP Pavilion 790-0047NT 7DM50EA i7-9700F 16 GB 2 TB + 512 GB RTX 2060 Masaüstü Bilgisayar Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

-En üstteki satıcıdan almayı düşünüyorum en uygun fiyat olduğu için, bu satıcı hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.

HP official link: HP Pavilion Gaming Desktop 790-0047nt | HP® Turkey

Yerinide olsam kendim toplarım. Her türlü bu bilgisayardan iyi bilgisayar toplanabilir. Ramlerin frekansı bile düşük. Kasa olarak daha iyi bir kasa alınabilir, PSU olarakta aynı şekilde daha iyisi alınabilir. Eğer bilginiz var ise kendiniz toplayın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…