HP Pavilion 800 mekanik hisli klavye alınır mı?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik hisli bir klavye almaktansa kaliteli bir membran klavye almak en mantıklısı olur, mekanik hislilerin gerçek mekanik olmadığı için hissi berbat.

600 liraya uygun bir klavye bence. Işık modları güzel, USB ile bağlayıp sürücüsüz kullanabiliyorsun. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, bir soruna denk gelmedim, rahat ve bilek desteği de var.

Mekanik hisli bir klavye almaktansa kaliteli bir membran klavye almak en mantıklısı olur, mekanik hislilerin gerçek mekanik olmadığı için hissi berbat.
Hocam membrande geçen birisi aynı anda birden fazla tuşa basamıyorsun dedi o yüzden bakmadım. Önerebiliceğiniz klavye varsa onada bakarım

600 liraya uygun bir klavye bence. Işık modları güzel, USB ile bağlayıp sürücüsüz kullanabiliyorsun. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, bir soruna denk gelmedim, rahat ve bilek desteği de var.
Hocam peki tuşlar nasıl? Hissiyatı olsun, sesi olsun?

Kulaklık taktığım için sesine hiç dikkat etmedim bugüne kadar. Çok sessiz bir klavye değil, hissi de bence güzel.

Şahsi olarak 30 yıl içinde en az 30 membran klavye değişmişimdir. Yazısı silinmeyen ve tuşları kolayca bozulmayan bir tek klavyem vardı, o da HP markasını taşıyordu. Bu klavyeyi daha önce görsem muhtemelen Steelseries Apex Pro yerine bunu alırdım. Ama eskisi kadar kaliteli üretiyorlar mı onu da bilmiyorum. Çünkü büyük şirketler genelde bu tür şeyleri kendileri üretmiyor, başka şirketlere ürettirip satıyorlar. Yani belki bunu düşünürsem almaktan vazgeçerdim.

Sanırım tavsiye ediyorsunuz hocam

Eskisi kadar kaliteli üretiyorlar mı, bilemiyorum ki. Bilsem almanızı tavsiye edebilirdim. Ama en iyi membran klavyem HP idi. Fakat bu dediğim en az 7 yıl öncesi idi.
Anladım hocam sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…