Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Herkese merhaba, HP Pavilion bilgisayarıma format atacağım fakat USB flash belleği görmüyor. BIOS ayarlarından ne yapmam gerek, bana yardımcı olur musunuz?
Herkese merhaba, HP Pavilion bilgisayarıma format atacağım fakat USB flash belleği görmüyor. BIOS ayarlarından ne yapmam gerek, bana yardımcı olur musunuz?
N nisaninoglu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Bilimci 14 Şubat 2022 #2 ESC tuşuna PC açılırken basarsan BİOS menüsüne girebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 nisaninoglu dedi: ESC tuşuna PC açılırken basarsan BİOS menüsüne girebilirsin. Genişletmek için tıkla... BİOS menüsüne giriyorum fakat flash belleği görmüyor Artı 0 Eksi
nisaninoglu dedi: ESC tuşuna PC açılırken basarsan BİOS menüsüne girebilirsin. Genişletmek için tıkla... BİOS menüsüne giriyorum fakat flash belleği görmüyor
N nisaninoglu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Bilimci 14 Şubat 2022 #4 Flash belleğin sağlam olduğuna emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #5 nisaninoglu dedi: Flash belleğin sağlam olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet yeni kuruldu içerisine windows 10 sağlam eminim. Artı 0 Eksi
nisaninoglu dedi: Flash belleğin sağlam olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet yeni kuruldu içerisine windows 10 sağlam eminim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Şubat 2022 #6 Rufus ile yazdırdıysan yanlışlıkla MBR-BIOS olarak yazdırmış olabilir misin? Bir de HP Pavilion'un hangi modeli? Artı 0 Eksi
Rufus ile yazdırdıysan yanlışlıkla MBR-BIOS olarak yazdırmış olabilir misin? Bir de HP Pavilion'un hangi modeli?
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #7 e.n.e.s dedi: Rufus ile yazdırdıysan yanlışlıkla MBR-BIOS olarak yazdırmış olabilir misin? Bir de HP Pavilion'un hangi modeli? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım mbr olarak seçmedim.Hp pavilion gaming laptop 17 yazıyor. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Rufus ile yazdırdıysan yanlışlıkla MBR-BIOS olarak yazdırmış olabilir misin? Bir de HP Pavilion'un hangi modeli? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım mbr olarak seçmedim.Hp pavilion gaming laptop 17 yazıyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Şubat 2022 #8 BIOS'da USB Boot, Legacy USB Support gibi ayarlar var mı? Varsa ikisini de açıp bakın, bir de Secure Boot açıksa kapatıp bakın. Artı 0 Eksi
BIOS'da USB Boot, Legacy USB Support gibi ayarlar var mı? Varsa ikisini de açıp bakın, bir de Secure Boot açıksa kapatıp bakın.
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #9 e.n.e.s dedi: BIOS'da USB Boot, Legacy USB Support gibi ayarlar var mı? Varsa ikisini de açıp bakın, bir de Secure Boot açıksa kapatıp bakın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: BIOS'da USB Boot, Legacy USB Support gibi ayarlar var mı? Varsa ikisini de açıp bakın, bir de Secure Boot açıksa kapatıp bakın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi