E1903 Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #1 HP Pavilion Notebook'da internet var ama girmiyor. "Bu Web Sayfası Kullanılamıyor " hatası alıyorum. Evde başka bilgisayardan, telefondan internete sorunsuz giriyor ama HP Notebook'da girmiyor. Daha yeni bugün o sorun oldu. Dün giriyordu Hotspot, Hola gibi programlar vardı kaldırdım ama yine aynı DNS ayarları kullanmıyorum zaten. Şu şekilde ; Yardım edecek varmı ?
HP Pavilion Notebook'da internet var ama girmiyor. "Bu Web Sayfası Kullanılamıyor " hatası alıyorum. Evde başka bilgisayardan, telefondan internete sorunsuz giriyor ama HP Notebook'da girmiyor. Daha yeni bugün o sorun oldu. Dün giriyordu Hotspot, Hola gibi programlar vardı kaldırdım ama yine aynı DNS ayarları kullanmıyorum zaten. Şu şekilde ; Yardım edecek varmı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Ocak 2016 #2 Bu yazılımı çalıştırıp bütün seçenekleri seçip onarmayı dener misiniz ? Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı | Technopat Sosyal
Bu yazılımı çalıştırıp bütün seçenekleri seçip onarmayı dener misiniz ? Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı | Technopat Sosyal
E1903 Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #3 Sorunu çözdüm Recep abi geri yükleme yaptım bir önceki tarihe aldım bilgisayarı düzeldi ama programı yinede indirdim eğer birdaha olursa seni hatırlarım
Sorunu çözdüm Recep abi geri yükleme yaptım bir önceki tarihe aldım bilgisayarı düzeldi ama programı yinede indirdim eğer birdaha olursa seni hatırlarım