Ben HDD'mi SSD ile değiştirmek istiyorum. Bunun HDD'yi söktüm. SSD'yi taktım. Flash bellekte hazırda bekliyordu takılıydı. İçinde Windows vardı kurulum için. SSD'ye Windows kurmak için ne yapmalıyım? HP Pavilion C-15B00X laptopun modeli. Daha ne eksik var bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İsletim sistemi: Windows
Ekran kartı: GTX1050
İslemci: i7 7700HQ, 8GB RAM ve 1TB HDD.
Ben HDD'mi SSD ile değiştirmek istiyorum. Bunun HDD'yi söktüm. SSD'yi taktım. Flash bellekte hazırda bekliyordu takılıydı. İçinde Windows vardı kurulum için. SSD'ye Windows kurmak için ne yapmalıyım? HP Pavilion C-15B00X laptopun modeli. Daha ne eksik var bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İsletim sistemi: Windows
Ekran kartı: GTX1050
İslemci: i7 7700HQ, 8GB RAM ve 1TB HDD.
bu linktekiyle aynı şekilde boot ekranını açıyorum settings gidiyorum bende f10la oluyor yani bu ekrana girme. Sanırım bu ayarları videodaki gibi yapmam gerek ayarlar kısmına girme de benimkiyle aynı. Sadece flashi okumadı yani sorunum bu. Arkadaşım da flashı okuyup direkt başlarmış. Bende bir siyah ekran verdi hard driver not found falan yazdı.
bu linktekiyle aynı şekilde boot ekranını açıyorum settings gidiyorum bende f10la oluyor yani bu ekrana girme. Sanırım bu ayarları videodaki gibi yapmam gerek ayarlar kısmı da benimkiyle aynı. Sadece flashi okumadı yani sorunum bu.