HP Pavilion DV 6 bir laptop'um var. Bu laptop'u yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullanıyorum ve memnunum da neyse esasa gelelim. Geçenlerde Ride 2 satın aldım ve oynamaya başladım düşük performans alıyordum daha nasıl yükseletebilirim diye düşünürken aklıma ekran kartının driver'inin güncel olmadığı(aslında günceldi
)aklıma geldi ve ben de güncelleyeyim dedim. Azıcık araştırdım ve silin vs vs deniliyordu. Ben de güncel driver'imi silip yenisi yüklemeye karar verdim, vermez olaydım. Driver'i sildim ve çözünürlük 1204x768 oldu biliyordum neyse yüklenince düzelir diye düşündüm ama düzelmedi 30'a yakın farklı siteden farklı driver programlarıyla denedim ama nafile
olmadı. AMD autodetect yükledim ekran kartı donanımız yok dedi. Her neyse sizden şunu rica ediyorum bunu nasıl düzeltebilirim ? Biraz açıklayıcı yazamadım kusura bakmayın ama sorduğunuzu soruları cevaplarım. Onun dışında AMD Catalyst Control Center'de de hiçbir şey yoktu. Eskiden pil gibi şeyler olurdu ama yoktu. Onun dışında aygıt yöneticisinde de durdurulmuş (Kod 43) hatasını görüyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin.
İşletim Sistemi: Windows7 64-Bit
Ekran Kartı: AMD HD6700M
@Recep Baltaş
İşletim Sistemi: Windows7 64-Bit
Ekran Kartı: AMD HD6700M
@Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: