O Onur saymaz Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Selam arkadaşlar, benim eski bir HP laptopum var. Ben bu laptopu ne yapabilirim? Fikir verirseniz. (ekran kırık, şarj kablosu yok ) 11. sınıfım üniversiteye gideceğim. Eski laptopumu satıp üstüne para ekleyip yeni laptop almak mı yoksa satmayıp kullanmak mı?
Selam arkadaşlar, benim eski bir HP laptopum var. Ben bu laptopu ne yapabilirim? Fikir verirseniz. (ekran kırık, şarj kablosu yok ) 11. sınıfım üniversiteye gideceğim. Eski laptopumu satıp üstüne para ekleyip yeni laptop almak mı yoksa satmayıp kullanmak mı?
mhmt_6 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Hocam ekranı kırık bir laptopa çok para verileceğini sanmıyorum. Bir monitör bulup masaüstü olarak kullanabilirsin.
Hocam ekranı kırık bir laptopa çok para verileceğini sanmıyorum. Bir monitör bulup masaüstü olarak kullanabilirsin.
O Onur saymaz Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Yeni laptop olarak ne alabilirim 40.000 F/P