9 98Kerem Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 47 13 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar Hp Pavilion Dv4 1435dx Laptop var ml2 boot ettim diğer bilgisayarıma kurdum ancak laptopum da bu apple üzerinde beya engel ekranı ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden. @Recep Baltaş İntel 4500m Onboard Grafik Kartı 4gb Ram Core 2 Duo T6500 işlemci Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2015
Arkadaşlar Hp Pavilion Dv4 1435dx Laptop var ml2 boot ettim diğer bilgisayarıma kurdum ancak laptopum da bu apple üzerinde beya engel ekranı ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden. @Recep Baltaş İntel 4500m Onboard Grafik Kartı 4gb Ram Core 2 Duo T6500 işlemci
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 14 Temmuz 2015 #2 Ml2 yerine Technopat'taki imajı deneyebilirsin. Boot arg'a -v komutunu ilave et. Takıldığı yerin fotosunu paylaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal
Ml2 yerine Technopat'taki imajı deneyebilirsin. Boot arg'a -v komutunu ilave et. Takıldığı yerin fotosunu paylaş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal