Bu aleti yıllarca Windows 7 kullandım ama gerçekten yavaş çalışıyordu diskten dolayı. Benimki çalışaydı daha cd okuyucu yerine hdd takıp ordan daha hızlı bir diskle sistem kurma hayalim vardı, olmadı. Sonra ekran kartı bozuldu, yıllarca yattı sonra tamir ettim falan bu sefer de bios çipi bozulduğunu tahmin ediyorum ki, bilirsiniz cihaz açılırken hp logosu ve kocaman centrino logosu çıkıyor. Bende o gitti pentiuma dönüştü. İşlemci de biosta da, işletim sisteminde de pentium. Çok acayip, düzeltememiştim. Ayrıca bios ekranı bazen çizgili geliyordu. Hatta bilgisayar çalışırken windows içindeylen yani, rastgele donabiliyordu. Baya harddisk falan duruyor, sesi kesiliyordu. Burda da nasıl denir bilmiyorum ama basbaya bios duruyor gibi bir olay yaşanıyordu. Neyse bu saçma sapan şeyleri düzeltme çabalarımda biosu da gümcellemiştim bir yerden indirip ama gerek yok sizin güncellemenize bence, bir katkısı olmadı. En sonunda da sinirlenip kaldırıp koydum bir yere, bir daha açmadım. Şimdi açsam açılır mı bir fikrim yok.
Şu biosta usb bende de ara ara gözükmüyordu ama hallediyordum bir şekilde. Usbyi gpt değil de mbr olarak yazdırdığınıza emin olun.