Hp Pavilion dv6-2105et HP Logosundan Sonra Siyah Ekran

Tellioğlu

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Biraz önce bilgisayarda takılırken birden siyah ekran geldi. Açılışta HP logosu geliyor fakat daha sonra siyah ekran geliyodu. Daha sonra Capslock ve Numlock tuşlarında yanıp sönme olduğunu farkettim. Sitesinden baktığımda Bios bozulma hatası yazıyor. Bunu düzeltme yolları var. Win tuşuyla B'yi basılı tutarak powera basın diyor. Kaç kere denedim bir türlü recovery e ulaşamadım.

İngiliz makalesinde fn+b yazıyodu onu da denedim olmadı. Flash belleğe bios atıp güncelleyeyim dedim flash belleğe bios atamıyorum. Direk windows üzerinden güncelleme istiyor. Hiç flash belleğe kur seçeneği falan gelmiyor. Ve mevcut bios ID ve Serial istiyor. Ve güncellenecek olanı istiyor mevcut olanı bilmiyorum. Programın adı da winflash. Bir el atın lütfen.

Bilgisayar Modeli : Hp Pavilion dv6-2105et
Güncellenecek Bios : http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47531.exe
Nasıl yapılacağı ile ilgili makale : HP Dizüstü Bilgisayarlar - Bilgisayar açılmıyor ve LED'ler yanıp sönüyor veya bilgisayardan bip sesi geliyor | HP® Destek
Sayfanın alt taraflarında bilgi var.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @son_goku Abilerim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ile ilgili olduğunu sanmıyorum. GPU gitmiş olabilir. Ya da HDD. Windows yüklenirken mi siyah ekrana düşüyor yoksa Windows boot etmeye hiç başlamıyor mu?

Bir de fişi ve bataryayı söküp 5 dakika bekledin mi?
Dediğin gibi fişi ve bataryayı söküp bekledim Değişen bişey yok. video çekip koyuyorum abim lütfen takipte kal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş Abi netim yavaş beklettim affına sığınıyorum. Buyur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı