F fztload Hectopat Katılım 6 Ocak 2014 Mesajlar 1 6 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar kurulum rehberine inceledim ve ilk işlemleri yaptıktan sonra USB'ye yazdırdım: Sonra yükleme yaptım. Benim de ekran kartı nvidia (geforce gt230m) Buyüzden kod girmedim fakat hata aldım: Kodu girdigimdede siyah ekran geliyor yardım edebilir misiniz. En altta system uptime in nanoseconds yazmakta.
Arkadaşlar kurulum rehberine inceledim ve ilk işlemleri yaptıktan sonra USB'ye yazdırdım: Sonra yükleme yaptım. Benim de ekran kartı nvidia (geforce gt230m) Buyüzden kod girmedim fakat hata aldım: Kodu girdigimdede siyah ekran geliyor yardım edebilir misiniz. En altta system uptime in nanoseconds yazmakta.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Ocak 2014 #2 Üçünde de Kernel Panic almışsınız. HP laptoplara başarılı kurulum yapanların kullandığı kodlara bakın. Farklı yollar deneyin. Myhack gibi: myHack ile PC'ye Mavericks Kurulumu » Technopat
Üçünde de Kernel Panic almışsınız. HP laptoplara başarılı kurulum yapanların kullandığı kodlara bakın. Farklı yollar deneyin. Myhack gibi: myHack ile PC'ye Mavericks Kurulumu » Technopat