HP Pavilion DV6-3320ET SSD Takviyesi

murat1235

Hectopat
Arkadaşlar benim başlıkta da belirtiğim üzere (HP Pavilion DV6-3320et) dizüstü PC var. BU PC için uygun SSD takmayı istiyorum.
Yukarıda ki linkte olan listede Pavilion DV6 sersinde msata SSD YERİ olduğu söylüyor.

Sorularım şunlar:

1) Ben PC içindeki hard disk dokunmadan bu mSATA SSD'yi bir dönüştürücü yardımıyla M.2 SATA SSD takabilir miyim olur mu sizce PC kabul eder mi kaç GB takmalıyım sizce 500GB yeter mi ve PC hızlanma olur mu program açma Windows açılma gibi.
2) Direkt mSATA SSD takarsam M.2 SATA SSD'en farkı olur mu hız performan hangisi daha iyi olur.
3) Bunların hiçbirini yapmayıp hard diski söküp yerine 1 TB mı yoksa daha az kapasiteli bir SSD alırsam hangi model SSD almalıyım (Performans benim için önemli, fiyat normal bir şey olursa sevinirim.)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

HDD yerine 240 GB SSD TAK DVD YERİNE 1 TB HDD tak bunun için dönüştürücüler var SSD ye işletim sistemini yüklersin zaten bayağı yer kalır SSD de HDD ye oyunları vs.şeyleri yüklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…