HP Pavilion dv6-6030et ani FPS düşüşleri

• Konuyu başlatan Jaerka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.074

Jaerka

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sorunum nerdeyse bütün oyunlarda ilk 1dk FPS normal iken (50-60) dakika sonrasında birden bire 10-20'lere düşüyor ve takılmaya başlıyor ve böyle devam ediyor. Bilgisayarı temizlemeye gönderdim fanı da degiştirdiler. Sorun yine devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler..

Edit: Alt+Tab yapıp 20-30 saniye sonra tekrar açtıgımda FPS normale dönüyor ancak yine kısa bir süre sonra tekrar düşüyor.

Hp Pavilion dv6 6030et
  • i7 intel 2630QM
  • AMD Radeon hd 6770m(1gb)
  • 8 GB RAM

HP zaten ısınması ile ünlü bir firma. Burada da FPS düşmesine neden olan sorun ısınma. Servisin fanı değiştirdiğini pek sanmıyorum. Temizlemişlerdir. Tavsiyem kaliteli bir termal macun alıp CPU ve GPU termal macununu yenilemeniz. Bir de Wİndows 8.1'e geçip ekran kartı sürücüsünü de 14.12 yapmanız.

HP zaten ısınması ile ünlü bir firma. Burada da FPS düşmesine neden olan sorun ısınma. Servisin fanı değiştirdiğini pek sanmıyorum. Temizlemişlerdir. Tavsiyem kaliteli bir termal macun alıp CPU ve GPU termal macununu yenilemeniz. Bir de Wİndows 8.1'e geçip ekran kartı sürücüsünü de 14.12 yapmanız.

Neden fanı değiştirmediklerini düşünüyorsunuz? Termal macunuda degiştirmişler. Sorunun kaynağını bugün itibariyle buldum. Ekran kartı işlemcinin iki katı kadar daha fazla ısınıyor. 1dakika içinde 60 dereceden 120ye çıkıyor oyun içinde. Ne yapmamı önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı