HP Pavilion DV6-6B06st laptopa Hackintosh kurulur mu?

Tabi. Peki HDD'de ikiye ayrılmış bölümün biri depo. Onu da silmem gerekir mi? Sadece 500 GB partitiona kuramaz mıyım EFI olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 500 GB ayırıp macOS'i kurarsınız ama EFI işi MBR-Legacy sistemde nasıl oluyor bilmiyorum. GPT-UEFI'de diskte EFI bölümü oluşturup içine EFI'yi atınca iş bitiyor, MBR-Legacy'de böyle değil maalesef. Yani MBR diskten boot etmesi için nasıl bir işlem yapıldığı hakkında fikrim yok.

Hocam merhaba ben usb içine attım boot dosyası, efi ve birşey klasörü var ama yine de boot etmiyor.

Direkt USB'nin içine atıp boot olarak değiştirdiniz değil mi? Buna rağmen açılmıyorsa USB'yi Legacy'e uygun olarak ayarlamak gerekecek.

Direkt USB'nin içine atıp boot olarak değiştirdiniz değil mi? Buna rağmen açılmıyorsa USB'yi Legacy'e uygun olarak ayarlamak gerekecek.
Evet hocam Clover da boot ederken OpenCore imajda böyle oldu. Başka imaj denemedim ama muhtemelen böyle.

O zaman buradaki işlemleri uygulayıp deneyin hocam.
Mesajın başında bahsettiğim ZIP:

Hocam aslında bu kadar uğraşmak istemiyorum OpenCore için. Clover olarak imaj yüklesem sıkıntı olur mu? Başka sitelerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oradaki işlemler USB'yi Legacy'e uygun olarak ayarlamak için, yani o işlemleri yaptıktan sonra isterseniz Clover kullanabilirsiniz. Clover imaj da deneyebilirsiniz tabii.

Hocam oradaki işlemler USB'yi Legacy'e uygun olarak ayarlamak için, yani o işlemleri yaptıktan sonra isterseniz Clover kullanabilirsiniz. Clover imaj da deneyebilirsiniz tabii.
Bootice kullanmadan da olabiliyormuş galiba.

İmaj BOOTICE'deki işlemler gibi Legacy için uygun oluşturulmuşsa olabilir, sizde direkt USB'den boot etmiyor. Bu yüzden BOOTICE işlemlerini yapmanızı istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…