proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #1 Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Bıktım.PNG 21,6 KB · Görüntüleme: 73
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 10 Ekim 2021 #2 Selamlar, İşlemcinin temizliğini ve yeni macun işlemlerini yapın. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Ekim 2021 #3 proyic dedi: Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En son bakım ne zaman yapıldı cihaza? Artı 0 Eksi
proyic dedi: Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En son bakım ne zaman yapıldı cihaza?
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #4 Darneluin dedi: Selamlar, İşlemcinin temizliğini ve yeni macun işlemlerini yapın. Genişletmek için tıkla... Onu yapacak durumda değilim ama evde bir şeyler var mı yapacak. zeki1981 dedi: En son bakım ne zaman yapıldı cihaza? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Hiç temizlik yapmadım 4 5 sene oldu içini de açamıyorum vidası sökülmüyor. Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Selamlar, İşlemcinin temizliğini ve yeni macun işlemlerini yapın. Genişletmek için tıkla... Onu yapacak durumda değilim ama evde bir şeyler var mı yapacak. zeki1981 dedi: En son bakım ne zaman yapıldı cihaza? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Hiç temizlik yapmadım 4 5 sene oldu içini de açamıyorum vidası sökülmüyor.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 10 Ekim 2021 #5 proyic dedi: Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi DV6 dostum bir sürü DV6 modeli var. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi DV6 dostum bir sürü DV6 modeli var.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 10 Ekim 2021 #6 proyic dedi: Onu yapacak durumda değilim ama evde bir şeyler var mı yapacak. Genişletmek için tıkla... Yani maalesef dediğim gibi temizlik ve bakım yaptıktan sonra işlemci ısısı normale dönme ihtimali var. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Onu yapacak durumda değilim ama evde bir şeyler var mı yapacak. Genişletmek için tıkla... Yani maalesef dediğim gibi temizlik ve bakım yaptıktan sonra işlemci ısısı normale dönme ihtimali var.
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #7 Heunzey dedi: Hangi DV6 dostum bir sürü DV6 modeli var. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş. SS alırken yanlış seçmişim modeli HP Pavilion g series başka bilmiyorum. Bir bilgim yok zaten bilgisyarlarla. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Hangi DV6 dostum bir sürü DV6 modeli var. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş. SS alırken yanlış seçmişim modeli HP Pavilion g series başka bilmiyorum. Bir bilgim yok zaten bilgisyarlarla.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 10 Ekim 2021 #8 proyic dedi: Yanlış olmuş. SS alırken yanlış seçmişim modeli HP Pavilion g series başka bilmiyorum. Bir bilgim yok zaten bilgisyarlarla. Genişletmek için tıkla... DxDiag yazarak sistem özelliklerinizi atar mısınız belki undervolt yapabiliriz. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Yanlış olmuş. SS alırken yanlış seçmişim modeli HP Pavilion g series başka bilmiyorum. Bir bilgim yok zaten bilgisyarlarla. Genişletmek için tıkla... DxDiag yazarak sistem özelliklerinizi atar mısınız belki undervolt yapabiliriz.
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #9 Heunzey dedi: DxDiag yazarak sistem özelliklerinizi atar mısınız belki undervolt yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri das.PNG 26,6 KB · Görüntüleme: 53 Ekran Alıntısı.PNG 27 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: DxDiag yazarak sistem özelliklerinizi atar mısınız belki undervolt yapabiliriz. Genişletmek için tıkla...
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 10 Ekim 2021 #10 Hmm. 2.nesil işlemciye muhtemelen undervolt olmuyordur. Yani yapabileceğiniz fan temizliği olabilir. Altina soğutucu alabilirsiniz ve termal macun anca bu kadar olur diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hmm. 2.nesil işlemciye muhtemelen undervolt olmuyordur. Yani yapabileceğiniz fan temizliği olabilir. Altina soğutucu alabilirsiniz ve termal macun anca bu kadar olur diye biliyorum.